Înscrie-te

Statutul de membru al Societății Române de Biologie Medicală și Experimentală este accesibil studenților, cercetătorilor și biologilor din sistemul medical.

Cei care doresc să se alăture comunității SRBME în calitate de membru se pot înscrie ca: membri titulari, membri de onoare sau membri susținători.

Cei care se pot înscrie ca membri titulari în SRBME trebuie să aibă o diplomă de licența în biologie obținută la Facultățile de Biologie cu tradiție din Romania sau străinătate. De asemenea, cei care vor să devină membrii titulari trebuie să fie activi în domeniul biologiei.

Membrii de onoare vor fi invitați să se înscrie și vor trimite un CV in extenso pe adresa de email: office@srbme.ro

Studenții se pot înscrie ca membri simpatizanți, conform statutului SRBME, utilizând înscrierea on line.

Biologii cu diplomă de licență obținută la Facultățile de Biologie, care nu sunt activi în domeniul biologiei se pot înscrie ca membri susținători.

Membrii aspiranți, cu excepția membrilor de onoare, trebuie să completeze formularul online de înscriere și să trimită un „Curriculum Vitae” de 1-2 pagini, adresat secretariatului, la adresa de email: inscriere@srbme.ro

Notificare asupra eligibilității calității de membru se va face online. După acest anunț, înscrierea devine efectivă numai după achitarea cotizație anuale de 50 de RON.

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în calitate de membri!

Pentru inscriere va rugam sa dati click aici .